HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Sigma S2U Nova is een water gedragen lak geschikt voor alle houtwerk binnen zoals deuren, kozijnen en vloeren. Kortom de ideale lak voor een huis waarin geleefd wordt!

Sigma S2U Nova: de keiharde lak voor binnen

In combinatie met de Sigma S2U Nova Primer krijg je een keihard en duurzaam resultaat. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit vier verschillende glansgradaties: hoogglans, halfglans, zijdeglans en mat. Als je op zoek bent naar een zeer hoogwaardig en duurzaam eindresultaat, naar een lak die niet verkleurt, dan gebruik je Sigma S2U Nova. Dankzij de LTA+ technologie is de lak uitermate bestand tegen inwerking van huidvet en slijtage. 

EXTRA INFO OVER: SIGMA S2U NOVA: DE KEIHARDE LAK VOOR BINNEN

SIGMA S2U NOVA GLOSS

Sigma S2U Nova Gloss: hoogwaardige, water gedragen, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie met LTA+-technologie. Met hoogglansverf zorg je voor een prachtige glans en een strakke afwerking. Doordat het oppervlak erg glad is, krijgt vuil ook minder kans om zich te hechten.

SIGMA S2U NOVA SEMI-GLOSS

Sigma S2U Nova Semi-Gloss: hoogwaardige water gedragen halfglanzende lakverf met LTA®-technologie. Deze variant kies je wanneer hoogglans net teveel is, maar je toch een strakke en gemakkelijk te onderhouden afwerking wilt.

SIGMA S2U NOVA MATT

Sigma S2U Nova Matt: hoogwaardige water gedragen, matte lakverf met LTA®-technologie. Matte verf heeft geen glans en zorgt voor een rustig effect. Matte verf camoufleert ook oneffenheden op de ondergrond die je verft. Vaak wordt voor een industriële look matte verf gebruikt.

SIGMA S2U NOVA SATIN

Sigma S2U Nova Satin: hoogwaardige, water gedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+-technologie. Door het gebruik van zijdeglans zijn oneffenheden in de ondergrond minder zichtbaar en ontstaat al snel een mooi resultaat. Hierdoor is zijdeglansverf gebruiksvriendelijk en geeft het een warme uitstraling.

Jouw vragen stel je bij Decokay Dooijewaard

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BLOGS

 • 19 March 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Van Gogh bij jou op de muur!
  Voorjaarskriebels? Tijd voor een frisse wind in huis! Met het behang van de tweede collectie van Van Gogh haal je de frisheid en vrolijkheid van de lente in huis. Zo’n meesterwerk als de Amandelbloesem op je muur vormt een mooie blikvanger om eindeloos bij weg te dromen.
  NAAR DE BLOG +
 • 15 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Hoe matter, hoe intiemer
  Herken je dat ook? Zodra de dagen lengen, en we uit ons winterse cocon met dichte gordijnen en brandende kaarsjes komen, begint het bij mij te kriebelen. Tijd voor de jaarlijkse ‘klusinspectie’. Welke klus pak ik deze lente als eerste aan?
  NAAR DE BLOG +
 • 1 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Jouw muur als museumstuk
  Wil jij van je eigen paleisje een waar museum maken? Dat kan met de échte kleuren uit het Rijksmuseum. Zo hang je jouw kunstwerk tegen net zo’n mooie grijze achterwand als de Nachtwacht van Rembrandt…
  NAAR DE BLOG +

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP