HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Veel huizen hebben tegenwoordig kunststof kozijnen en draai-kiepramen. Heel handig, maar niet alle raambekleding kan hierop bevestigd worden. Of toch wel? En welk bevestigingssysteem is dan het beste voor deze ramen? Decokay Design heeft de oplossing voor haar horizontale jaloezieën, rolgordijnen, plissés en duettes: een magneetframe.

Magneetframe voor raambekleding zonder boren

Dit speciale frame kun je zonder boren of schroeven rechtstreeks op het kozijn zetten. Het materiaal maakt eigenlijk niet uit, want dit frame is schikt voor kunststof, houten en aluminium kozijnen. Een metaalband wordt direct op het raam gezet en daar bevestig je het frame (met magneetstrip) met de raambekleding op. En omdat het frame direct op het raam komt, kun je, in combinatie met de raambekleding die je kiest, een ruimte optimaal verduisteren. Handig voor de slaapkamer!

Maak je over de kleur trouwens geen zorgen: het frame is in vier standaardkleuren te leveren.

Voor welke ramen kan een magneetframe?

Decokay Design magneetframe met Duette®

Decokay Design magneetframe met jaloezieën

Magneetframe voor een kunststof kozijn

Jouw vragen stel je bij Decokay Dooijewaard

Over producten, informatie en advies

VOOR HET RAAM BLOGS

 • 23 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Laat je verleiden door gordijnen van Cachet
  Gordijnen winnen weer steeds vaker terrein. En niet alleen door de praktische voordelen. De collectie Cachet van Holland Haag heeft zo’n mooie en luxe uitstraling dat je een echt statement maakt in je interieur. Wie wil dat nou niet?
  NAAR DE BLOG +
 • 22 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Overal dezelfde duettes dankzij magneetframes!
  Heel erg handig die kunststof kozijnen in een jaren zestig woning. Maar hoe bevestig je je raambekleding? Onnodig boren wil je niet, in geen enkel kozijn, maar ja raambekleding moet wel goed hangen. Gelukkig heeft Decokay hier een uitstekende oplossing voor!
  NAAR DE BLOG +
 • 1 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Catch: hip en trendy voor je ramen
  Raambekleding vervang je niet zomaar. Wat je nu uitkiest blijft vaak jaren voor het raam. Daarom is het belangrijk de juiste keuze te maken. Met de collectie van Catch match jij alle ramen van je woning en daar heb je jarenlang plezier van!
  NAAR DE BLOG +

VOOR HET RAAM INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VOOR HET RAAM leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP