HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Het kamerbrede tapijt van de collectie Beverly is de luxueuste nieuwste telg in de Interfloor-collectie. Door het gebruik van speciale, ragfijne garens heeft deze hoogpool een bijzondere en levendige structuur waardoor er mooie schaduwwerkingen ontstaan.

Beverly is een milieuvriendelijke hoogpool

Dat maakt dat dit tapijt ook zeer geschikt is om een karpet op maat van te laten maken. In welke vorm of afmeting je ook wilt…

Door het gebruik van verschillende garens is Beverly ook perfect vuil- en vlek bestendig, permanent antistatisch en kleurvast waardoor je lang van het comfort van dit duurzame tapijt kunt genieten. Bovendien is dit tapijt meester in contactgeluidsisolatie dankzij de gesneden pool. Geluid wordt goed gedempt en dat vermindert het contactgeluid en draagt in grote mate structureel bij aan een betere akoestiek. Overigens heeft deze nieuwe collectie ook het certificaat ‘Gut label’ gekregen. Dat betekent nog meer comfort en optimale stoffeereigenschappen en dat het tapijt milieuvriendelijk is; dus zonder schadelijke stoffen tijdens de gehele levensloop, van productie tot recycling. 

Beverly is er in zestien verrassende uni kleuren waaronder tinten als okergeel, steenrood, saffierblauw en intens zwart. Maar ook mooie naturellen maken deel uit van de collectie. Kortom, een stijlvolle en verfijnde vloer van indrukwekkende kwaliteit en luxe die intensief gebruikt kan worden in elke ruimte in huis, van trap en werkkamer tot zelfs normaal project-gebruik. 

Interfloor Beverly tapijt kleur: 739

Interfloor Beverly tapijt
kleur: 373

Interfloor Beverly tapijt
kleur: 733

Interfloor Beverly tapijt
kleur: 749

Jouw vragen stel je bij Decokay Dooijewaard

Over producten, informatie en advies

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 19 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Tapijt is comfortabel, zacht en luxe
  In de vorige eeuw (wat klinkt dat lang geleden) hadden de meeste huizen gewoon tapijt op de vloeren liggen. Langzaamaan werd tapijt steeds vaker vervangen door laminaat, parket, hout en tegenwoordig ook pvc. Toch wint tapijt weer terrein, omdat de eigenschappen van modern tapijt te vergelijken zijn met ander vloerbedekkingen.
  NAAR DE BLOG +
 • 8 February 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Modern laminaat is een geduchte concurrent
  Laminaat maakt zich los van het oude imago en komt terug als geduchte concurrent voor andere vloersoorten! Waar laminaat voorheen gezien werd als tijdelijke oplossing of voor de ruimtes die minder intensief gebruikt worden, heeft de nieuwste generatie laminaatvloeren de eigenschappen die je van een topvloer mag verwachten.
  NAAR DE BLOG +
 • 11 December 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Mooi èn gemakkelijk: een betonlook vloer van pvc
  We lopen al twee jaar op onze ondervloer in de keuken en nu is het de hoogste tijd om een mooie vloer te leggen. Maar waar moeten we beginnen. Ik weet wel wat ik mooi vind en wat ik ongeveer wil, maar is dat ook praktisch?
  NAAR DE BLOG +

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VLOERBEDEKKING leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP